Rozlet Tatra Airu pribrzdil vznik národného leteckého dopravcu - Beer, Gabriel
Stručná história leteckej spoločnosti Tatra Air. Krízy v spoločnosti, problémy s financiami. Obrat k lepšiemu v r. 1995. Smerovanie spoločnosti od straty k zisku. Rozvoj Tatra Airu zabrzdil vznik národného dopravcu.