Kríza vo fabrike by mohla mať ďalekosiahle následky, vraví generálny riaditeľ NCHZ Ján Kostka - Hrúz, Juraj
Predbežné údaje o hospodárení Nováckych chemických závodov (NCHZ), a.s. Nováky za rok 1997. Príčiny nízkeho zisku. Vyriešenie vlastníckych vzťahov a investície. Rezervy v hospodárnosti. Problémy revitalizácie podniku. Ekologický dlh spoločnosti. Potreba vyriešenia vlastníckych vzťahov pre ďalší rozvoj firmy.