SCP Ružomberok majú rozpracované projekty za päť miliárd korún - Hrúz, Juraj
Zisk Severoslovenských celulózok papierní SCP, a.s. Ružomberok v r. 1997 sa očakáva vo výške 350 mil. Sk. pred zdanením. Nárast oproti roku 1996 predstavuje zhruba jednu osminu. Obchodná politika SCP v roku 1998. Plánované investičné akcie v oblasti ekologizácie výroby. Kroky smerujúce k zvýšeniu výkonnosti firmy a jej konkurencieschopnosti.