Likvidácia Cassoviainvestu IS bude trvať približne dva roky - Beer, Gabriel
Akcionári investičnej spoločnosti Cassoviainvest IS (CIIS), a.s. Košice rozhodli 21. júna 1996 o zrušení spoločnosti likvidáciou. Dôvody likvidácie. Situácia v ďalších spravovaných investičných fondoch CIIS. Bilancovanie podielových fondov. Fungovanie spoločnosti Cassoviainvest-Credit (CI-Credit).