Zákon Národnej rady Slovenskej republiky č.213/1997 Z.z. z 2.júla 1997 o neziskových organizáciách poskytujúcich všeobecne prospešné služby - Ukrop, Milan
Úplné znenie zákona NR SR č. 213/1997 Z.z. o neziskových organizáciách poskytujúcich všeobecne prospešné služby s komentárom. Vzor Zmluvy o založení neziskovej organizácie poskytujúcej všeobecne prospešné služby.