Predaj a darovanie cenných papierov pod daňovým drobnohľadom - Mäsiarová, Terézia
Druhy cenných papierov, ktoré tvoria sústavu cenných papierov v znení novely zákona o cenných papieroch č. 204/1997 Z.z. Prevod cenných papierov (kúpa alebo darovanie). Predaj cenných papierov a daňová povinnosť. Bezodplatný prevod cenných papierov, resp. darovanie cenných papierov. Oslobodenie od dane.