Elektronická ochrana tovaru alebo ako si správne vybrať - Skalský, Štefan
Pôvod ochrany tovaru. Princíp systémov EAS - elektronickej ochrany tovaru. Technológie EAS a ich podrobná charakteristika. Rádiofrekvenčné, elektromagnetické a akustomagnetické systémy ochrany. Ochranné prvky systémov a ich použitie. Rady pre výber a umiestnenie systémov EAS. Ručný overovač poplachov. Prepojenie kontroly kupujúcich s kontrolou zamestnancov. Využitie kamier a kamerových systémov. Efektívnosť čiarových kódov.