Káva a čaj - Hinková-Dibarborová, Andrea
Povesť o objavení čaju. Najväčší producenti čaju a kávy na svete. Druhy a spôsob spracovania káv a čajov. Zásady prípravy a podávania. Kategórie kávy podľa pomeru arabiky a robusty. Povinnosť predajcu dodržať lehotu spotreby.