Bytová chémia na Slovensku - Krajmerová, Eva
Predchodcovia dnešných čistiacich prostriedkov. Začiatky výroby bytovej chémie. Dominantní výrobcovia na Slovensku. Rozdelenie čistiacich prostriedkov. Chemické látky odstraňujúce nečistotu. Mydlo - nepostrádateľná súčasť všetkej bytovej chémie. Testovanie prípravkov na umývanie riadu.