Čo je to sortiment - Viestová, Kristína
Pôvod slova sortiment a jeho rozličné hľadiská. Definícia sortimentu. Jeho členenie. Kvalita a hĺbka obchodného sortimentu. Vytváranie obchodného sortimentu obchodným podnikom. Typy obchodných jednotiek podľa sortimentu.