Postúpenie pohľadávky v obchodno-záväzkových vzťahoch, ich právna, daňová a účtovná problematika - Vanko, Jozef
Legislatívne úpravy postúpenia pohľadávky. Daňové aspekty postúpenia pohľadávky. Postupy účtovania postúpenia pohľadávky. Účtovné zobrazenie jednotlivých príkladov postúpenia pohľadávky. Účtovníctvo veriteľa. Účtovníctvo dlžníka.