Kolektívne investovanie a jeho problémy - Chovancová, Božena
Investovanie prostredníctvom investičných spoločností, resp. investičných fondov. Druhy a typy investičných fondov. Majetok investičnej spoločnosti. Podielové fondy - uzatvorený fond (close-end funds), otvorený fond (open-end funds).