Technika osobnej práce vrcholového manažéra firmy - Kuzmišin, Peter
Technika osobnej práce (TOP) skúma a optimalizuje prácu odborných a riadiacich síl z hľadiska času. Zahrnuje aj automanažment a správne využívanie vlastného životného času. Praktická realizácia princípov a postupov TOP. Charakteristika jednotlivých činností. Rozbor pracovných návykov. Test stresu a zaťaženia. Okruh otázok a riešení, ktorý manažérom pomáha v probléme časovej tiesne.