Úrok a úrokový výnos - Jánoš, Daniel
Chápanie úroku a úrokovej miery. Postup vypočítania úrokového výnosu. Úrok z úrokov. Úroková sadzba. Úrokové náklady u spotrebných pôžičiek. Ročná úroková sadzba pre spotrebné úvery. Vzorce.