Nové trendy v svetovom bankovníctve - Petrjánošová, Božena
Charakteristika niektorých významnejších trendov, ktoré je možné zaznamenať v svetovom bankovníctve a ktoré iste zasiahnu i slovenské bankovníctvo. Vznik a konkurencia nebankových subjektov. Integrácia bankového a poisťovacieho sektora. Najnovšie tendencie v postavení bánk. Poradenská a konzultačná činnosť bánk. Orientácia na "ľudský faktor".