O príčinách stresových situácií
Spracované podľa knihy Marie Mayerovej: Stres, motivace a výkonnost, ktorú vydalo vydavateľstvo Grada. Najčastejšie zdroje pracovného stresu. Pracovné prostredie, veľká zodpovednosť. Neistota, strach o udržanie miesta. Zmeny v organizácii a strata zamestnania. Personálne vzťahy. Pracovné a životné poslanie.