Súčasné a očakávané tendencie vo vývoji ekonomík strednej Európy - Oberhauser, Ján Artur
Rast HDP v Poľsku na vysokej úrovni. Znižovanie inflácie. Vzrast priemyselnej produkcie - klesanie miery nezamestnanosti. Vysoká zahraničná zadlženosť Poľska. Investície zo zahraničia. Zlá situácia v zahraničnom obchode. Kritický stav štátneho rozpočtu.