Cestovné náhrady - Šaradínová, Martina
Náhrady výdavkov, ktoré zamestnanec vynaložil na pracovnej ceste, alebo pri iných zmenách miesta výkonu svojej práce v dôsledku plnenia pracovných úloh upravuje zákon č. 119/1992 Zb. o cestovných náhradách v znení zákona NR SR č. 53/1996 Z.z. a zákona č. 323/1996 Z.z. a príslušných opatrení Ministerstva financií SR. Komentár k jednotlivým ustanoveniam zákona. Príklady vyúčtovania pracovnej cesty. Opatrenie Ministerstva financií SR č. 23/1995 Z.z., ktorým sa určuje výška stravného pri zahraničných pracovných cestách v cudzej mene. Výška sadzieb cestovných náhrad.