Stratégia exportnej orientácie a reálne možnosti SR - Oberhauser, Ján Artur
Aktuálna, ale problematická exportná orientácia v SR. Prevažuje zahraničný dopyt nad ponukovou kvalitou. Nedostatočná účasť zahraničného kapitálu. Exportne orientovaný rozvoj SR v dohľadnej budúcnosti. Príčiny nižšej kvality slovenských výrobkov. (9. časť seriálu o proexportnej stratégii).