Globálna spoločnosť a jej úlohy z výročnej správy Svetového ekonomického fóra za rok 1997
Výsledky činnosti Svetového ekonomického fóra (ďalej len SEF) za rok 1997. Priebeh 27. výročnej schôdze SEF. Prechod z geografického na odvetvový princíp. Zriadenie nového sektoru a príprava ďalších. Regionálne aktivity SEF. Prehľad o dianí na stretnutiach a ekonomických summitoch organizovaných SEF v rokoch 1996-1997. Správa o globálnej konkurencieschopnosti za rok 1997.