Zákon o dani z nehnuteľností - Bubeníková, Irena
Úplné znenie zákona SNR č. 317/1992 Zb. o dani z nehnuteľností v znení neskorších zákonov a zákona č. 329/1997 Z.z. s komentárom. Komentovaný prehľad zákonov, ktorými sa do roku 1998 novelizovali ustanovenia zákona SNR č. 317/1992 Zb. o dani z nehnuteľností.