Zákon z 1. decembra 1991 č. 1/1992 Zb. o mzde, odmene za pracovnú pohotovosť a o priemernom zárobku
Úplné znenie zákona č. 1/1992 Zb. o mzde, odmene za pracovnú pohotovosť a o priemernom zárobku v znení neskorších zákonov. Nariadenie vlády SR č. 335/1997 Z.z. Výpočet odvodu podľa par. 3 nariadenia vlády SR. Nariadenie vlády SR č.3/1998 Z.z. Výpočet odvodu podľa par. 3 ods. 13 nariadenia vlády SR č. 3/1998 Z.z. Metodický pokyn na výpočet odvodu.