Ben Tuchi: Slovenskí manažéri sa od amerických odlišujú nižšou ochotou riskovať - Tuchi, Ben J.
Rozhovor s riaditeľom programu WEMBA Ben Tuchim. WEMBA (Weekend Executive Masters of Business Administration) - trojročný víkendový program pre vrcholových slovenských manažérov a vyšších riadiacich pracovníkov. Program MBA - Masters of Business Administration - podmienky vstupu. Porovnanie slovenských a amerických manažérov, schopnosť riskovať. Prínos programov MBA a WEMBA.