K novým minimálnym mzdovým tarifám - Mačuha, Miroslav
V decembri 1997 vláda SR schválila návrh nariadenia vlády, ktorým sa mení a dopĺňa nariadenie vlády ČSFR č.43/1992 Zb. o ustanovení minimálnych mzdových taríf a mzdového zvýhodnenia za prácu v sťaženom a zdraviu škodlivom prostredí a za prácu v noci. Pojem minimálne mzdové tarify. Objasnenie vzťahu inštitútu minimálnych mzdových taríf k inštitútu minimálnej mzdy a jeho význam. Vzťah k minimálnej mzde. Vzťah k zákonu o mzde. Úloha minimálnych mzdových taríf. Výška minimálnych mzdových taríf od 1. januára 1998. Postup pri uplatňovaní minimálnych mzdových taríf.