Zákon o životnom minime - Kováčiková, Eva
Úplné znenie zákona č. 463/1991 Zb. o životnom minime v znení neskorších zákonov a zákona NR SR č. 278/1997 Z.z. Niektoré štátne sociálne dávky vo svetle novely zákona o životnom minime.