Medzinárodné zdanenie medzi Slovenskou republikou a Českou republikou - Pastierik, Vladimír
Otázky medzinárodného zdanenia v súčasnej podnikateľskej praxi. Aplikácia medzinárodného zdanenia v odbore daní z príjmov v slovensko - českých obchodných vzťahoch. Znenie medzinárodnej zmluvy medzi Slovenskou republikou a Českou republikou o zamedzení dvojakého zdanenia s komentárom. Niektoré otázky a odpovede z praxe.