Dary a daň z príjmov - Jánoš, Daniel
Hľadanie možností zníženia základu dane z príjmov. Jednou z foriem legálneho zníženia základu dane môže byť hodnota darov, peňažných i nepeňažných poskytnutých zákonom o daniach z príjmov ustanoveným osobám a obciam. Dary a daň z príjmov fyzických osôb. Dary a daň z príjmov právnických osôb. Dary a verejno-obchodná spoločnosť. Dary a komanditná spoločnosť.