Dôchodková situácia a formovanie spotrebiteľských zvyklostí obyvateľstva v Slovenskej republike - Pauhofová, Iveta
Zmapovanie vývoja v oblasti spotrebiteľského správania obyvateľstva v SR v transformačnom období. Peňažné príjmy a výdavky obyvateľstva. Charakterizovanie spotrebiteľského správania obyvateľstva (zmeny v štruktúre spotreby podľa spoločenských skupín) - skúmanie vývoja úrovne a štruktúry čistých výdavkov a spotrebných výdavkov domácností. Spotrebiteľské správanie dôchodcov.