Typy ľudí. Poznáte svojich zamestnancov? charakterológia a jej aplikácia v podniku - Kuzmišin, Peter
Významná úloha typu charakteru v práci s ľuďmi. Vymedzenie pojmov charakteru a charakterológie. Vlastnosti vytvárajúce charakter. Typy charakterov. Porovnanie vlastností. Kombinácia vlastností. Charakterové typy. Extrémne črty.