Ľudské zdroje sú hlavným určujúcim i obmedzujúcim činiteľom konkurencieschopnosti podnikov - Čalfová, Jana
Riadenie a rozvoj ľudských zdrojov na Slovensku. Význam personalistiky pre úspešnosť a prosperitu slovenských podnikov. Združenie pre riadenie a rozvoj ľudských zdrojov (ZRRĽZ) - 1. národná konferencia o riadení ľudských zdrojov. Vzťah kvality zamestnancov a zisku podnikov.