Reinžiniering a teória manažmentu - Šestáková, Monika
Pojem reinžiniering v teórii a praxi manažmentu. Klasická koncepcia reinžinieringu (Michael Hammer, James Champy v práci Re-engineering the Corporation). Hlavné teoretické zdroje koncepcie reinžinieringu. Reinžiniering a podniková stratégia. Reinžiniering a manažment zmien. Reinžiniering v podnikoch na Slovensku.