Priame predaje Fondu národného majetku SR v rokoch 1995 až 1997
Priame predaje FNM SR za roky 1995-1997. Názov a sídlo privatizovaného podniku, účtovná hodnota, akcie, majetok, kupujúci, kúpna cena, splátky, investície.