Výzva pro velkoobchod se jmenuje Makro
Úspechy nadnárodného koncernu Makro v ČR. Zmeny vo veľkoobchode po roku 1989. Profil spoločnosti Makro. Veľkoobchody typu Cash&Carry. Zákaznícka karta Makro. Prevádzková doba a personál spoločnosti Makro.