Čím láká spotřebitele značkový výrobek
Rozoznávanie značkových výrobkov spotrebiteľmi. Základné vlastnosti všetkých značkových výrobkov. Dosiahnuteľnosť a odlíšenie značiek. Nové trendy - zastrešujúce značky a rozšírenie rady výrobkov.