Riadenie nákladov na báze aktivít - Veščičík, Milan
Využitie metódy Activity Based Costing (ABC) v kalkuláciách. Účel kalkulácie cien výrobkov. Nevýhody starej metódy kalkulácie cien. Výhody metódy ABC. Porovnanie metódy ABC a starej metódy kalkulácie.