V mléku vězí víc než jen chuť
Čerstvé a trvanlivé mlieko. Tri druhy mlieka podľa obsahu tuku. Homogenizácia, pasterizácia a stabilizácia mlieka. Výživné látky obsiahnuté v mlieku. Mliečny proteín, vitamíny a minerály.