Slovenský agrárny trh stále prejavuje veľké známky nestability - Konečná, Viera
Agrárne trhové informácie Slovenska (ATIS) - vznik v r. 1995. ATIS monitoruje vývoj na trhu s piatimi najdôležitejšími skupinami produktov - jatočné zvieratá a mäso, ovocie a zelenina, obilniny a zemiaky, mlieko a mliečne výrobky, hydina a vajcia.