Tesco pokračuje v expanzi
Investície britskej spoločnosti Tesco v strednej a východnej Európe. Začiatky a úspechy Tesca na európskej pôde. Plán Tesca - stavať hypermarkety. Aktivity Tesca v Poľsku, Maďarsku, Česku a na Slovensku.