Prebytok ako problém
Počiatky spracovania cukrovej repy. Problémy s prebytkom cukru v rokoch 1996 a 1997. Straty slovenských cukrovarov. Zjednotenie cukrovarov do Slovenského cukrovarníckeho spolku. Regulácia cien cukru.