Nákupné správanie obchodných organizácií a jeho výskum v maloobchode - Richterová, Kornélia
Všeobecné poznatky marketingovej teórie o nákupnom správaní organizácií. Osobitosti nákupného rozhodovania sprostredkovateľov. Niektoré poznatky o nákupnom správaní maloobchodníkov, získané na základe terénneho prieskumu (nákup kávy).