Manažment - Thomasová, Elena
Recenzia publikácie SEDLÁK, Mikuláš: Manažment. Bratislava: Elita 1997. Manažment je na Slovensku prvá komplexná monografia z tejto oblasti. Bude sa podieľať na príprave ekonómov a budúcich manažérov.