K vymedzeniu postavenia a vedeckých cieľov marketingu v ekonomickej teórii a praxi - Lesáková, Dagmar, 1949-
Vedecké východiská marketingu ako teoretickej disciplíny. Vedeckoteoretické chápania marketingu. Analýza vzťahu medzi teoretickými závermi a podnikovou praxou marketingu.