Základom legislatíva a dostatok informácií - Zelienková, Zdenka
Pracovné spoločenstvo spotrebiteľských zväzov v Bonne (AgV). Rozhovor s pracovníkom AgV Dragom Trbojevicom. Poradenské služby AgV v SRN. Úlohy AgV v oblasti ochrany spotrebiteľa. Spotrebiteľsko-politická korešpondencia - hlavný prostriedok informovania. Katalógy Infotéky pre spotrebiteľov. Vzťah nemeckých spotrebiteľov k ochrane životného prostredia. Spolupráca AgV so spotrebiteľskými organizáciami v krajinách SVE.