Jak lépe reagovat na potřeby zákazníka
Neustále zdokonaľovanie informačných technológií v obchode. Koncept "Efficient Consumer Response" - efektívne uspokojovanie zákazníkov. Ponuka softwaru pre obchod od zahraničných firiem SAP AG, ICL, JBA International, Inventia Švédsko, BACG, SSA a českých firiem CCV a Alto software. Prieskum záujmov zákazníkov prostredníctvom vernostných kariet. Elektronická ochrana tovaru. Obchod cez Internet a virtuálne obchodné domy.