Slovenský obchod - fakty a hodnotenia
Demografická charakteristika Trenčianskeho a Nitrianskeho kraja. Evidencia podnikateľov oboch krajov. Nízky objem maloobchodného predaja. Najlepšie prosperujúce obchodné spoločnosti Trenčianskeho a Nitrianskeho kraja. Tržnice - spestrenie obchodnej siete.