Kvantitatívna analýza stavu konkurenčného prostredia v odvetví výroby nábytku v Slovenskej republike - Fendeková, Eleonora, 1952-
Metodologické otázky merania koncentrácie v odvetví. Informačné zabezpečenie analýzy stupňa koncentrácie v odvetviach. Metódy kvantifikácie stupňa koncentrácie v odvetví: trhový podiel výrobcu na produkcii odvetvia, Herfindahlov index, miera disperzie, variačný koeficient. Vyhodnotenie stavu konkurenčného prostredia v odvetví výroby nábytku na Slovensku: vývoj koncentrácie z hľadiska predaja na domáci trh a z hľadiska predaja na export.