Ekonomické systémy a hospodářská politika - Hájek, Ladislav
Vymedzenie a porovnanie ekonomických systémov v prácach K. Engliša a F.A. Hayeka. Ekonomické systémy a národohospodárska prax (zmiešaná ekonomika). Ekonomická teória a hospodárska politika.