Stratégia distribučnej politiky a manažment - Labská, Helena
Recenzia publikácie DAŇO, Ferdinand - RICHTEROVÁ, Kornélia: Stratégia distribučnej politiky a manažment. Bratislava: Sprint, 1997. Štruktúra knihy je členená do desiatich kapitol, ktorých obsahom sú okruhy: distribúcia a jej postavenie, relevantné oblasti rozhodovania a postup tvorby distribučného dizajnu s hodnotením jeho funkčnosti.