Účtovná závierka podnikateľov za rok 1997 - Šlosárová, Anna
Prehľad právnych noriem z oblasti účtovníctva platného od 1.1.1993. Metodické pokyny a usmernenia pre účtovníctvo podnikateľov. Ilustračný príklad zostavenia účtovnej závierky. Súvahové účty. Výsledkové účty. Hospodársky výsledok. Súvaha v plnom rozsahu. Výkaz ziskov a strát. Prehľad o peňažných tokoch.