Deregulácia nájomného - Zverková, Daniela
Z obsahu: Štát je stále ochotný uhrádzať polovicu nákladov za nájomníkov. Odborníci navrhujú postupne zvyšovať nájomné päť rokov po sebe. Budúci rok treba nájomné zdvojnásobiť. Odstránením plošných dotácií nájomného sa pomôže všetkým občanom. Zachovať počet bytov z roku 1991 je nereálne. Pri regulovanom nájomnom sa neoplatí stavať byty. V Nemecku pomohol trhu s bytmi štát.